Системата се тресе от страх! Опитват се да спрат Шоуто на Слави Трифонов

sem-_32995

Прави се опит Шоуто на Слави Трифонов да бъде спряно. Това стана ясно в предаване по телевизия BIT, където Бетина Жотева разказа, как и защо Съветът за електронни медии се опитва да спре предаването. Изпратено е искане до Евпорейската комисия – да каже какво да се прави, та влиянието на предаването върху българската общесвеност да бъде прекратено.

„Страх на системните играчи и злоупотреба с власт“ – така определи събитието Бойко Никифоров – председател на Обществен съвет за правосъдие. Той подчерта, че щом СЕМ е наясно, че предаването е в съответствие с всички български закони (каза го и Бетина Жотева), да търси начин да го спре,   това е е злоупотреба с власт. Дори било нагло защото СЕМ се издържа от парите на българските данъкоплатци.

Единствената причина, да се случва това може да бъде само страхът на „системните“ политически партии, да не падне статуквото, защото Слави Трифонов дава възможност на партии и личности, които не се допускат до ефир в държавната телевизия, да споделят публично възгледите си и те да стигат до неговите зрители.

Вижте казаното от Бетина Жотева:

Bookmark the permalink.

Comments are closed