Страх тресе Партийните централи

vazrajdane

Невероятно, уви на тези избори ще има феноменални резултати за една никому неизвестна формация. Става въпрос за ВЪЗРАЖДАНЕ, която реши да участва на изборите едва ли не в последният възможен момент и от ден на ден набира все повече последователи.
Лидерите на Движението в лицата на Костадин Костадинов, доц. Минчо Христов, Стела Банкова и Пламен Пасков със своето харизматично излъчване, с честните си и последователни действия през годините се превръщат от ден на ден в нещо като магнит за угнетения и постоянно лъган български народ.
От уста на уста ВЪЗРАЖДАНЕ, които на тези Избори ще са с номер 14 стават все по –популярни и започват да объркват сметките на системните играчи в Българската политика.
С програмата си в която те твърдо са решили да търсят Възмездие за кражбите на Прехода, те се превърнаха за една част от Българите в новият лъч надежда, за други те са едва ли не новите Революционери на България.
С отказа от Партийна Субсидия, с кампания без спонсори и скъпи рекламни материали те стават любимците на народа. В същото време наши източници от партийните централи на всички досега познати системни играчи в политиката ни информират, че ВЪЗРАЖДАНЕ се обсъждат на най –високо ниво с идеята как да бъде спрян устрема им. Търсят се слабите им места, изпращат се заповеди по градове да се започне кампания срещу ВЪЗРАЖДАНЕ, но тези ходове на Партийните ръководства не само не се изпълняват, напротив много от поддръжниците на същите партии вече на глас казват в офисите на Партиите си, че това не е правилно и ако не се спре на мига, ще гласуват на 26.03. с номер 14.
Дали ДАВИД ще се разправи за пореден път с ГОЛИАТ както не веднъж се е случвало в световната история ще разберем след по – малко от две седмици, но засега е ясно едно, въпреки очевидната подкрепа на хората за ВЪЗРАЖДАНЕ, въпреки челните им места във всички интернет анкети, въпреки припознаването на хората в тях, на всички Социолози и Политолози им е забранено да споменават ВЪЗРАЖДАНЕ.
Представяме си какъв ще е шока и ужаса за всички грабили от българският народ през последните 27 години, ако на 26.03. хората отидат до урните и с бюлетините си дадат мнозинство в Парламента на ВЪЗРАЖДАНЕ.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed